Post by margdispsidgfisonn on Feb 5, 2022 23:37:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
Alguses oli lõbus. Oli stiimul teenida piisavalt raha summuti koonu omandamiseks. Kui olete selle sularahataseme saavutanud, siis pakkumist enam ei ilmunud. Lisaks korduvad tasemed lihtsalt uuesti ja uuesti. Muutus igavaks. Kaks tärni tasemete kordamise eest ja summuti koonu pole võimalik hankida.
Värskendatud ülevaade: OK, kui telefonis on WiFi ja mobiilne andmeside keelatud, saate palju kiiremini edasi liikuda. Sellegipoolest on nüüdseks tehtud üle 1000 taseme. Need on liiga korduvad ja raskused ei suurene. Nüüdseks ootaksin igal tasandil vähemalt 6 pätti. Armastan siiski chopperit alla tuua! Algne ülevaade: jõudsin tasemele 234 ja umbes viimase 6 taseme jooksul segavad reklaamid mängu pidevalt. Nii masendav, et kavatsen selle müügikoha desinstallida. Liiga aeglane ja liiga palju reklaame nagunii
Lõbus mäng, kuid korduv ja liiga palju reklaame ülespuhutud. Mulle meeldib, et saate reklaame vaadata, et saada paremat varustust / rohkem raha, kuid reklaame on liiga palju. Kui otsustate mõnda vaadata, meeldige mõnikord üksteisele. Seal on 3 või 4 kaarti erinevate vaatepunktidega ja see on alati sama. Jõudsin tasemele 250+, kuid desinstallisin ülaltoodud punktide jaoks
Parim f#$@& mäng kunagi! Armastan seda. See on keeruline ja mitte nii raske, et te ei saa seda mängida. Mängud peaksid olema lõbusad. See üks on. 💯👍
Lõbus mäng. Viis, viis, viis paljude reklaamideni. Nad ei tasakaalusta. desinstallisin!
Mängin Call Of Dutyt, mulle meeldib väga snaiper olla, nii et seda mängu on lihtne mõista. Mulle väga meeldib see, kuidas sa koged snaipriks olemist? Lahe! Hämmastav! Fantastiline! Meelelahutuslik!
Mängus ei ole krahhi vahelejätmise reklaame ja see meeldib mulle rohkem
Johnny Trigger - Sniper Game Екшн xvr
Alguses oli lõbus, aga nüüd üle 600 taseme, saadi kõik võimalikud uogrqdes ja tasemeid korratakse, mitte raskemaks. Ikka ja jälle sama asi. Ja "haavlipüss" tuleb varsti? Ma arvasin, et see on snaiprimäng? Kui ma varsti värskendust ei näe. Desinstallimine. Nagu mul on igav
Armastan seda mängu "AGA" reklaamid on nagu tuunikala, mitte nii lahe, vaid halb. Soovin, et lülitage oma WI-FI välja ja ärge enam reklaame 😂😁
Nagu see mäng, ma tean seda lapse jaoks, ma olen vanem, aga minu jaoks täpselt sobiv 😂 Saan hakkama väikeste reklaamidega jah, andsin 5 tärni lõbusa mängu
Armastan seda mängu, kuid soovin, et teie edusammude meelespidamiseks oleks sisselogimise funktsioon. Olen pidanud kaks korda otsast alustama – üks kord, kuna mu telefon läks tõrkele ja ma pidin uue telefoni hankima, ja üks kord seetõttu, et mäng läks tõrkele ja ei laadinud. Pidin selle kustutama ja uuesti alla laadima. Mõlemal korral olin mängus üsna kaugel, kuid pidin alustama nullist.
Liiga palju reklaame, kuid mäng on lõbus, kui saate mängida. 10 sekundit, millele järgneb 30 sekundi reklaam, on naeruväärne
Installisin selle mängu kaks korda, võrguühenduseta mängimine on suurepärane, kuid ma ei soovita teie andmetega mängida, mõlemal korral proovisin ja mõlemal korral juhtus sama. Rakendus viskas mind välja ja külmutas mu telefoni, sundides mind telefoni taaskäivitama. Kaks tärni on kõik, mida see mäng on minu jaoks väärt, paneb mind mõtlema, mida disainerid tegelikult teevad, desinstallides teist korda uuesti ja enam ei installi. Tekkis tunne, et ei usalda seda rakendust
Mäng on üsna korduv (taseme loomisele ja mitmekesisusele pole palju mõelnud), kuid minu suurim etteheide on kõik reklaamid, mida mäng sunnib teid vaatama. IGA taseme vahel on reklaam (ja tasemed on ülikiired). Palju muid mänge, mis ei raiska nii palju teie aega.
See mäng on väga hea, kuid seal on liiga palju reklaame
Päris otsekohene laskur. Vaadatavate reklaamide tase on madal. Meelelahutus.!!!!
Johnny Trigger - Sniper Game Laga flh
Vaata, et mäng on huvitav, kuid kas saate lisada rohkem tasemeid ja erinevaid kaarte, kuna jõudsin tasemele 2455 ja see on sama kaart ja samad tasemed
Huvitav mäng. Hoiab teie tähelepanu, liiga palju lisab, kui mitte, oleks see palju kõrgem
🤔🤔🤔🤔🤔 Olen proovinud palju ütlusmänge ja need muudkui kordavad tasemeid, aga ma proovin seda mängu
Hea mäng, kui teil on igav, kui te reklaame ei soovi, lülitage Internet välja
Parim mäng, mida mängida lukustuses... isegi sa mängid 1000 korda, kuid sul ei hakka igav.....suur tänu arendajale.....!😊
See mäng on lõbus, kuid mõne aja pärast kordab see samu stsenaariume. Vajab uusi tasemeid ja raskusastmeid. Kui olete ostnud piiratud versiooniuuendused, pole enam midagi teha.
Lõbus ja näeb hea välja. Kuid liiga palju reklaame ja korduvaid tasemeid. Shotgun ütleb nii paljude tasemete kohta "varsti tulemas", kuid see ei muutu kättesaadavaks ja rohkem teavet pole
Enne mängimist ja pärast mängimist on 30-sekundiline reklaam. Mäng ei kesta isegi 30 sekundit! Desinstallitud!!!
Iga rakendus, mille reklaami ma nüüdsest saan ja mis üritab "esitava" reklaamiga poodi suunata, saab minult 1 tärni
See on nii hea. Ma armastan mängu väga, see on väga lihtne ja kerge, selle mängu jaoks on loominguline pomm.
See on tore mäng, kuid tõesti liiga palju reklaame ja tüütu on see, et ei saa lisamist peatada, sellepärast 3 tärni
Kena lihtne puhas graafika, see on igas vanuses mäng, mis sobib kõigile.
Johnny Trigger - Sniper Game Екшън acma
Hea grt, snaiperi põhjuslik mäng, nagu see, ma armastan seda, kuid esimene mäng läks kõik mu säästud kaotsi, kuna kustutasin selle esimest korda, seekord laadisin selle alla teist korda ja ma armastan seda endiselt bingot, kuid see tõrges esimesel korral.
Siiamaani on kõik korras. Mul hakkas reklaamidest kõrini, nii et arvasin, et 2,99 dollarit on seda väärt. Hakkasin seda alles mängima, kuid mäng tundub päris lahe olevat. Mulle meeldib ka muusika, ma arvan, et see sobib selle mängu jaoks hästi. Kuna Queen of the South on lõppenud, on see uutele osadele kõige lähemal!
Rahulolu, kui te kellegi tapate, on lihtsalt hämmastav, kuid iga 2 taseme järel ilmuvad reklaamid on üsna tüütud. Peale selle on see lõbus mäng mängimiseks.
See on ok mäng, aga kui sa võidad oma relvadele skinne, siis see ei lase sul neid endale saada, sest "Get It" nupp ei tööta. See lihtsalt loendab, seejärel keerleb ja keerleb igavesti ega lase teil nahkasid omada. Sama lugu on kohvrite avamise võtmetega. Te ei saa võtmeid kätte, sest rohkemate klahvide hankimise nupp teeb sama asja, keerleb ja keerleb ja keerleb, kuid ei lase teil nuppu klõpsata, et saada rohkem võtmeid. Selle pärast ütlen, et "SEE MÄNG IMMA!!!".
Mängud pole halvad, kuid seal on palju reklaame. Graafika on korras, kuid ulatus on natuke veider
Reklaamid võivad teie seadme lukustada ja ainus viis tühjendamiseks on rakendus sulgeda ja mõnikord seade taaskäivitada. See on mäng ja te ei vaja juurdepääsu kogu minu teabele ega luba mul loobuda, välja arvatud juhul, kui nõustun sellega pärast seda, kui olen teatanud, et võin seades loobuda, kuid ei saa siis teie mängu mängida. Hüvasti
Lahe. Algab lihtsalt, muutub väljakutseks. Lõbus. Küsisin juurdepääsu isikuandmetele, mida ma ei lubanud.
Suurepärane vabaaja mäng. Kuna olen juba Johnny Triggeri fänn, mõtlesin proovida, kuna algses mängus on mul üle 1000 lvl ja olen peaaegu lõpetanud. Siiamaani on kõik korras. Ma maksan reklaamide eemaldamise eest ja see on seda igati väärt, see muudab mängu kulgemise palju paremaks!
Kena mäng selles peame tulistama vaenlasi juhtnuppe ja graafika on väga kena, saame ka relvanahad ja raketiheitja on ka pärast iga taseme reklaam olemas, kuid tore mäng
See on hea mäng, nad peavad reklaami parandama. premeerib Lol
Liiga palju reklaame. Mäng on veidi korduv, kuid mitte liiga keeruline. Liiga palju reklaame. See ajaks mind hulluks, kui ma ei tea, kuidas neist lahti saada. Lülitage telefon lennukirežiimi. Rohkem reklaame pole. Te ei saa nii palju uuendusi koguda, kuid see on seda väärt.
Armastan mängu, aga milleks see raha on. Mäng võiks lasta vaatajatel rohkem ringi vaadata, kui olete kõik kurikaelad maha lasknud. Võib-olla on harjutusekraan, kus saame sihtida harjutusi ilma tulistamata.
Lisaks paljudele korduvatele tasemetele tapavad 305. missioonil pidevalt 2 nähtamatut meest, kes, kuigi ma pipardan neid piirkondi, ilmuvad nad alles pärast sinu tapmist. Ja nüüd on mul kahel korral summutist peaaegu küllalt ja tasakaal läheb tagasi nulli. Parandage vead ja lisage mõned uued tasemed, see oleks lõbus.
Absoluutselt pole sellega probleeme. Kuulutusi on vähe, kuid mitte liiga palju. Täiesti soovitan seda mängu kõigile.
Annan sellele 3 tärni. Reklaamid lukustavad mu tahvelarvuti. Üheksakümmend protsenti ajast pean tahvelarvuti väljuma ja taaskäivitama.
Johnny Trigger - Sniper Game Laga flh
War of Rafts: Crazy Sea Battle Žaid. automat. ttxw
Veel üks GDPR-i rikkuja. Mäng ei tööta, kui te ei anna järele sunnile ja "nõustute" AD tüütuse ja privaatsuse rikkumisega. Siiski pole probleeme väärt. Kolm pidevalt korduvat taset ootavad neid, kellele meeldib väljapressimine või lihtsalt võrguühenduseta režiim. Mõningaid asjakohasemaid toiteallikaid saab vastu võtta ainult ADtüütust taludes.
Hea mäng suure potentsiaaliga. Arendajad võiksid mõelda lõputu vaenlaste lainega ellujäämisrežiimi juurutamisele – kasvavate arvudega ja lisada sellele punktitabeli, kus mängijad saaksid võistelda. Samuti on mängu raskusaste üsna madal, nii et miks mitte panna sisse mingi veteranrežiim neile, kellele meeldib natuke rohkem väljakutseid? Vaenlasi võib jälle tulla rohkem ja oletame, et ärge jätke kunagi vahele, nii et mida kiiremini sihite, seda kaugemale jõuate jne ^^
Sihiku kasutamine on pärast iga võtet ebamugav. Reklaamid keset tegevust on vastuvõetamatud. Desinstallitud. Võiks olla suurepärane koos poleerimisega. Armastan graafikat ja animatsiooni!
10 sekundit mängu 2 minuti reklaamide vahel. Naeruväärne. Lõputööde arendajad otsivad ainult raha lisamist. Bummer võib olla lõbus, kuid mänguna kasutu. Pole üldse 3 dollarit väärt.