Post by vacurpindksucad on Feb 15, 2022 20:26:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach War: Fight For Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach War: Fight For Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αύξηση primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Beach War: Fight For Survival 2022 version ▞▞▞
Beach War: Fight For Survival Aksyon nep
Πολύ ωραίο να παίζεις
Φοβερός. Πολύ απλό παιχνίδι πυροβολήστε και σκοτώστε. Πολύ απολαυστικό
Μόλις το έπαιξα μέχρι στιγμής είναι εντάξει.
Πολύ δύσκολο για έναν ελεύθερο χρόνο όχι τόσο σοβαρό παίκτη.
Καλό παιχνίδι με ωραία γραφικά
Ωραίο παιχνίδι, επιτεύξιμα επιτεύγματα και καλό παιχνίδι ... λίγο κολλώδες μερικές φορές, αλλά συνολικά ένα υπέροχο χόμπι ... αξίζει να το κατεβάσετε
Benchod γυμνή παραλία
Αγόρασα το Remove Ads, αλλά οι διαφημίσεις συνεχίζουν να εμφανίζονται και δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω με προγραμματιστές, καμία υποστήριξη στο παιχνίδι. Θα ζητήσει επιστροφή χρημάτων λόγω απάτης και θα αναφέρει στο Google Play.
Η διαφήμιση είναι πολύ ενοχλητική. Σε επαναλαμβανόμενο. Αντιγράφει τα δεδομένα μου πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι παρόμοιο με το παλιό παιχνίδι beachhead που έπαιζα πριν από πολύ καιρό. Μου αρέσει η δυνατότητα όπου με αφήνει να προσαρμόσω τη θέση των χειριστηρίων όπως θέλω.
Είναι καλό να παίζεις και να διασκεδάζεις....ωραίο παιχνίδι
Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το Google Play & δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων παιχνιδιού
Το λατρεύω 💖
Αγαπήστε το παιχνίδι, εξοικονομήστε πολλές ανταμοιβές σε μετρητά από επίπεδα για αναβάθμιση, μόνο για να αποτύχει η αναβάθμιση, αλλά πάρτε τα χρήματα που κερδίσατε. Ασκοπος. Σας κάνει να θέλετε να σταματήσετε το παιχνίδι
Εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού. Ένα σφάλμα, όταν αναβαθμίζω ένα όπλο, εάν η αναβάθμιση αποτύχει λόγω προβλημάτων δικτύου, ακόμη και τότε αφαιρείται το χρηματικό έπαθλο στο παιχνίδι. Διορθώστε αυτό και τον καλύτερο κόσμο του
εξαιρετικό παιχνίδι.
αφού είδα τη γραμμή ενέργειας, νομίζω ότι αυτό κάνει το παιχνίδι με μετρητά αγελάδα, μισώ να αγοράζω αγορές εντός εφαρμογής όπου το σύστημα παιχνιδιού έχει όριο ενέργειας για να παίξει, συγγνώμη αλλά αυτό το παιχνίδι είναι όχι, όχι ΑΞΙΟ
Καλό να περνάς καλά
Μου αρέσουν πολύ τα γραφικά και το κοντινό πλάνο και τα ηχητικά εφέ σας
Εξαιρετική
Πολύ εθιστικό διασκεδαστικό παιχνίδι
σε πολλούς πόρους λήψης στο παιχνίδι + Απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο μόνο για να παίξετε αυτό το ηλίθιο παιχνίδι.
Καλοο
Πολύ ωραίο παιχνίδι με κάνει να σκεφτώ στην παραλία
Δεν θα φορτώσει καν
Έχει δυνατότητες, αλλά η ανάγκη να παρακολουθείτε διαφημίσεις για κάθε ενέργεια σας απενεργοποιεί το παιχνίδι πολύ γρήγορα
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι Beach War: Fight for Survival, αλλά ο καημένος που προσπαθεί να προστατεύσει την παραλία δέχεται μερικές βολές και πρέπει να ξαναφορτώσει και μερικές φορές σκοτώνεται προσπαθώντας να επαναφορτώσει. Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση σε μεγαλύτερο περιοδικό, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να καταλάβω πώς και αυτό το κάνει να μην αξίζει να παίξω για μένα
Πολύ σούπερ παιχνίδι Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Όταν κατεβάζω. Παίρνω πάλι να κατεβάσω......ακόμα και το παιχνίδι δεν λειτουργεί καλά......
Μέχρι στιγμής εντάξει, χρειάζομαι λίγο χρόνο για να παίξω.
Rush Hour 3D Jeux de courses leq
Το διασκεδαστικό και τα γραφικά είναι καλά. Θα του δώσω τελικά 5 μόλις προχωρήσω στην αποστολή. Το beachhead είναι παρόμοιο με ένα ευρωπαϊκό γεγονός του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, π.χ. Ιταλία Anzio ή Νορμανδία.
Μόλις άρχισε να παίζει αλλά φαίνεται διασκεδαστικό.
Κακό
Εμφανίζει πάρα πολλές άσχετες διαφημίσεις
Thik ευχαριστώ
Ολοκλήρωσα το παιχνίδι τι ακολουθεί.... Δοκίμασα τα πάντα για να ψάξω για επίπεδα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Κάποιος εκεί έξω χρειάζομαι βοήθεια 😫 😩 😭
Αγοράζω ξεκάθαρα ένα ΟΧΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, αλλά το ADS συνεχίζει να παίζει!! Τι σπατάλη χρημάτων!!!
Καλό allround παιχνίδι που δεν επιβαρύνεται υπερβολικά με διαφημίσεις
Πολυ καλο αλλα γρηγορο παιχνιδι, ενας με τοσους πολλους αδικο
Διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων συνεχώς. Επίσης, οι βαθμοί αποτυγχάνουν και εξακολουθεί να με χρεώνει. Παρακαλώ εξηγήστε?
Διασκεδαστικό βάζεις τον θυμό σου στο παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά τα χειριστήρια είναι πολύ στοιχειώδη. Δεν τίθενται πολλές σκέψεις στην έρευνα. Τα χειριστήρια είναι μακριά το ένα από το άλλο, ο έλεγχος κίνησης πρέπει να είναι εντός κύκλου. Το ζουμ, η σφαίρα, ο πύραυλος θα έπρεπε να ήταν κοντά αντί πολύ μακριά το ένα από το άλλο